X
Blog

Nieuwe website van MiSa advies online!

Zoals u weet; wij proberen u snel en slagvaardig van juist advies te voorzien. Onze dienstverlening is breed en uiteenlopend, zeker voor een buro van onze omvang met zo'n 10 enthousiaste collega's. Daar zijn wij trots op!


Wij schrijven veel, dat is wat al onze adviesdiensten gemeen hebben. Ik kan het ook niet helpen, wij zijn vooral 'van het papier'. Over mooie projecten en klussen hebben we gelukkig niet te klagen en daarbij proberen wij goed voor onze cliënten te zorgen. Zo goed zelfs, dat we er zelf soms bij inschieten. Zo ook onze website.

Goede voornemens waren er al een tijdje. De website was nodig aan een nieuw jasje toe. Eerlijk gezegd was het 'product' al een tijdje klaar. Sterker nog, de webdesigner werd ongeduldig. Waarom? U begrijpt het al, de klant (wij dus) 'leverde' zelf niet de vereiste input om de nieuwe website af te maken. Geen probleem zegt u; jullie doen niks anders dan de hele dag schrijven en rapporteren. Voor jullie moet het 'vullen' van de website geen probleem zijn.

Dat ligt toch anders. Voor anderen schrijven is ons vak en dagelijkse werk. In dat kader met deadlines omgaan is inderdaad geen probleem. Maar onze eigen website afmaken; dat kost toch moeite. Reden temeer dat we blij zijn dat we nu ook online weer helemaal up to date zijn. Een frisse website waarin wij onszelf aan u presenteren.

Wij durven het zelfs aan om ook een blogpagina te gaan onderhouden. Er is nog wel enige scepsis intern moet ik bekennen. Gaat daar wat van terechtkomen? Kwestie van discipline zeg ik stoer, om beurten een blog schrijven moet toch geen probleem zijn!

Nu dan de nieuwe website van MiSa advies is online inclusief enkele blogs die de achterliggende weken door collega's zijn geschreven. Een goed begin is het halve werk! Dat wens ik u ook alvast toe voor 2015.



Reageren

0 reacties op "Nieuwe website van MiSa advies online!"

Laat je naam achter. Je naam wordt eventueel een link naar de ingevulde website.

Deze informatie wordt niet gepubliceerd.