X
Cursus op maat en in-company cursussen
€ 0
1 dag

Cursus op maat en in-company cursussen

MiSa advies kan ook zorgen voor een cursus op maat, specifiek afgestemd op uw informatiebehoefte en doelgroep. Goed voorbeeld hiervan is de zogenoemde Praktijk- / Infodagen die de afgelopen jaren zijn verzorgd in opdracht voor de Branchevereniging Recycling Bouw- en Sloopafval (BRBS). Ook is het mogelijk om een cursus bij u op de bedrijfslocatie te verzorgen. Uiteraard kan dit ook in de avonduren of op zaterdag.
 
Neem voor meer informatie contact op met Janita den Haan of Christa Honkoop.

Alle Cursussen

€ 175
1 dag
Voor personen werkzaam in de bouw-, sloop- en afvalsector is basiskennis in het voorkomen van asbest en de risico's van groot belang. Onze Cursus Asbestherkenning geeft op een praktijkgerichte wijze invulling aan deze kennisbehoefte. 
€ 375
1 dag
Tijdens de cursus worden de hoofdlijnen van het Besluit bodemkwaliteit in één dag toegelicht. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en het bespreken van praktijkvoorbeelden.
€ 375
1 dag
Zoekt u een praktische cursus over de regelgeving op het gebied van het melden & registreren van afvalstoffen? Schrijf u dan in voor de cursus melden & registreren afvalstoffen. Deze cursus is vooral bedoeld voor personen die betrokken zijn bij de administratieve processen, zoals acceptanten en weegbrugmedewerkers.
€ 0
1 dag
Wenst u een cursus op maat, specifiek afgestemd op uw informatiebehoefte en doelgroep? Dan bent u bij MiSa advies aan het goede adres! Wij hebben veel ervaring met maatwerkoplossingen.