X
Cursussen

Cursussen

De deskundigheid in onze adviespraktijk gebruiken wij graag om u en uw medewerkers van kennis te voorzien. Door onze advieservaring beschikken docenten van MiSa advies over een gedegen (praktijk)kennis van het cursusonderwerp.

Wij kunnen flexibel inspelen op uw specifieke informatiebehoefte en doelgroep. Het is ook mogelijk om een cursus op maat bij u op de bedrijfslocatie te verzorgen, uiteraard kan dit op verzoek ook in de avonduren of op zaterdag.

Deelnemers ontvangen een cursusboek met veel achtergrondinformatie en na afloop van de cursus een certificaat van deelname.

Een greep uit ons cursusaanbod


MiSa advies heeft een breed cursusaanbod. Hieronder vindt u een greep uit de verschillende cursussen die wij regelmatig aanbieden:

U kunt deze cursussen op onze cursuslocatie in Meteren volgen (minimaal vier deelnemers), maar wij geven ook regelmatig in-company cursussen (minimaal tien deelnemers).

Heeft u interesse in een van onze cursussen of wilt u meer weten over bijvoorbeeld een cursus op maat?
Neem contact met ons op via mailadres: cursussen@misa-advies.nl. Of bel: 0345-471380.

Alle Cursussen

€ 175
1 dag
Voor personen werkzaam in de bouw-, sloop- en afvalsector is basiskennis in het voorkomen van asbest en de risico's van groot belang. Onze Cursus Asbestherkenning geeft op een praktijkgerichte wijze invulling aan deze kennisbehoefte. 
€ 375
1 dag
Tijdens de cursus worden de hoofdlijnen van het Besluit bodemkwaliteit in één dag toegelicht. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en het bespreken van praktijkvoorbeelden.
€ 375
1 dag
Zoekt u een praktische cursus over de regelgeving op het gebied van het melden & registreren van afvalstoffen? Schrijf u dan in voor de cursus melden & registreren afvalstoffen. Deze cursus is vooral bedoeld voor personen die betrokken zijn bij de administratieve processen, zoals acceptanten en weegbrugmedewerkers.
€ 0
1 dag
Wenst u een cursus op maat, specifiek afgestemd op uw informatiebehoefte en doelgroep? Dan bent u bij MiSa advies aan het goede adres! Wij hebben veel ervaring met maatwerkoplossingen.