X
Blog

VMV Projecten aan de slag met veilig gedrag

VMV Projecten uit Renswoude heeft veiligheid voor haar medewerkers altijd al hoog in het vaandel staan. Om de kans op incidenten nog verder te verkleinen besteedt VMV Projecten extra aandacht aan het veiligheidsbewustzijn en het veiligheidsgedrag van haar medewerkers. MiSa advies begeleidt dit proces.
 
MiSa advies heeft de webtool SCL (Veiligheidsladder) toegepast en de self assessment begeleid. Een aantal medewerkers van VMV Projecten heeft daartoe de vragenlijst in de webtool ingevuld. Dat geeft een beeld van de veiligheidsbeleving onder de medewerkers. Op basis van de resultaten van de ingevulde vragenlijsten heeft MiSa advies een GAP-analyse opgesteld. Hierin staan de aspecten waaraan VMV Projecten kan werken om het veiligheidsbewustzijn en veiligheidsgedrag van haar medewerkers verder te verbeteren. De benodigde acties heeft VMV Projecten vervolgens vastgelegd in een plan van aanpak voor 2022.

Tom van Woerden, adviseur MiSa advies: “Ook al is een bedrijf al zeer alert op het veiligheidsgedrag van haar medewerkers, het toepassen van de webtool Veiligheidsladder geeft toch aanknopingspunten voor verbetering!”.

Approved self assessment

Binnenkort beoordeelt de certificerende instelling of het self assessment is uitgevoerd conform de voorgeschreven methodiek en of de GAP-analyse en het plan van aanpak zijn opgesteld. De certificerende instelling geeft dan een verklaring af: een approved self assessment. Deze is 3 jaar geldig.

Meer weten?

Wilt u net als VMV projecten ook aan de slag met veilig gedrag en bent u nieuwsgierig wat MiSa advies voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs AD Schaap (06-15115840) en Tom van Woerden (06-51021404) vertellen u graag meer. 

Reageren

0 reacties op "VMV Projecten aan de slag met veilig gedrag"

Laat je naam achter. Je naam wordt eventueel een link naar de ingevulde website.

Deze informatie wordt niet gepubliceerd.