X
Cursus Sloop- en asbestregelgeving
€ 375
1 dag

Cursus sloop- en asbestregelgeving

Deze cursus is bedoeld voor personen die als calculator, werkvoorbereider, projectleider, uitvoerder / voorman werkzaam zijn in de sloop- en asbestsector. 

Tijdens deze eendaagse cursus wordt de sloop- en asbestregelgeving op een praktische en toegankelijke wijze toegelicht. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van praktijkvoorbeelden.
 

Inhoud van de cursus

  • Korte inleiding in privaat- en publiekrecht
  • Sloopmelding en sloopvoorschriften in Bouwbesluit 2012
  • Asbestregels in Asbestverwijderingsbesluit 2005, Arbobesluit en Bouwbesluit 2012
  • Regelgeving afvoer van vrijkomende sloopmaterialen
  • Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval
  • Toezicht & handhaving
Afhankelijk van de doelgroep is het mogelijk om bepaalde accenten te leggen of verwante onderwerpen te integreren in het cursusprogramma.
 
De ervaren docent heeft een ruime advieservaring op het gebied van de wet- en regelgeving ter zake de sloop- en asbestregelgeving en de toepassing daarvan in de praktijk. Deelnemers ontvangen een cursusboek met diverse bijlagen en een hand-out van de sheets. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Neem voor meer informatie contact op met Janita den Haan of Christa Honkoop.

Inschrijven

Alle Cursussen

€ 625
2 dagen
Heeft u in uw dagelijks werk te maken met de afvalstoffenregelgeving en wilt u hier graag meer over weten? Volg dan de cursus Afvalstoffenregelgeving van MiSa advies. De cursus kan ook dienen als voorbereiding op het examen voor het Vakdiploma afvalstoffen.
€ 175
1 dag
Voor personen werkzaam in de bouw-, sloop- en afvalsector is basiskennis in het voorkomen van asbest en de risico's van groot belang. Onze Cursus Asbestherkenning geeft op een praktijkgerichte wijze invulling aan deze kennisbehoefte. 
€ 375
1 dag
Tijdens de cursus worden de hoofdlijnen van het Besluit bodemkwaliteit in één dag toegelicht. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en het bespreken van praktijkvoorbeelden.
€ 375
1 dag
Zoekt u een praktische cursus over de regelgeving op het gebied van het melden & registreren van afvalstoffen? Schrijf u dan in voor de cursus melden & registreren afvalstoffen. Deze cursus is vooral bedoeld voor personen die betrokken zijn bij de administratieve processen, zoals acceptanten en weegbrugmedewerkers.
€ 375
1 dag
Sloop- en asbestregelgeving in een dag op praktische wijze toegelicht en besproken! Deze cursus is bedoeld voor personen die als calculator, werkvoorbereider, projectleider, uitvoerder / voorman werkzaam zijn in de sloop- en asbestsector.
€ 0
1 dag
Wenst u een cursus op maat, specifiek afgestemd op uw informatiebehoefte en doelgroep? Dan bent u bij MiSa advies aan het goede adres! Wij hebben veel ervaring met maatwerkoplossingen.