X
Blog

Werkdag vol netwerkmomenten

10 november, een dag vol netwerkmomenten voor verschillende brancheorganisaties waarvoor wij de secretariaatsvoering doen.

's Ochtends begonnen met een ledenvergadering van de VEO. Een mooie gestructureerde vergadering met discussies over diverse dossiers en projecten, waaronder een project met Deltares over de indringing van CE en van TNO over de invloed van trillingen op ontstekers.

Aansluitend de deelnemersvergadering van de Stichting Examinering OCE. In deze vergadering wordt met deelnemers terug- en vooruitgekeken naar de examinering van OCE-deskundigen.

Dan om de dag af te sluiten de deelnemersvergadering van de Maatschap Spoorwegbeveiligers. 24 ZZP'ers die allemaal voor hun eigen brood zorgen in de spoorwegbeveiliging, maar niet zonder elkaar kunnen voor de certificering volgens de eisen van RailAlert en de erkenning van Pro Rail. 24 bazen en dus 24 meningen. Gesproken is onder meer over de certificering voor de Veiligheidsladder. De maatschap is de eerste personeelsteller met een certificaat en daar zijn we trots op. Verder zijn 4 nieuwe deelnemers aangesloten die na een korte toetredingsprocedure vanuit hun vereniging (VSN) samen wilden gaan met de Maatschap. Een mooie aanvulling voor de Maatschap.

 

Samengevat 12 uur netwerken op 1 dag. Goede dag en vol voldoening.

Reageren

0 reacties op "Werkdag vol netwerkmomenten"

Laat je naam achter. Je naam wordt eventueel een link naar de ingevulde website.

Deze informatie wordt niet gepubliceerd.